Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Βικτωριανή εποχή μας ταξιδεύει το Winter Ember (trailer)

Ο publisher Blowfish Studios και η developer Sky Machine Studios ανακοίνωσαν το ισομετρικό stealth game Winter Ember, που θα μας μεταφέρει στη Βικτωριανή εποχή. Η ομάδα ανάπτυξης εκμεταλεύεται στο έπακρο τους φωτισμούς και παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα "αόρατης" διείσδυσης οπουδήποτε και μάλιστα με τον τρόπο που τους ταιριάζει.

Πρωταγωνιστής είναι ο Arthur Artorias, που αναζητά απαντήσεις και εκδίκηση. Επιστρέφοντας από δεκαετή εξορία, όπου στερήθηκε την οικογένεια, την περιουσία και το παρελθόν του, ο Artorias έρχεται σε σύγκρουση με την τυρανική μιλιταριστική οργάνωση Greater Heaven, που κατά τη διάρκει της απουσίας του πήρε τον έλεγχο της πόλης. Για να επιβιώσει, ο Artorias θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την εξυπνάδα του και να εκμεταλλευτεί το σκοτάδι. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*